להוסיף קמח במידת הצורך, לרדד ולפתוח את עלה הבצק במערוך, לחתוך
עיגולים בעזרת כוס, לשים פרג או ממרח תמרים (שקונים מוכן) במרכז כל
עיגול בצק, לסגור בצורת אוזן המן ולאפות בתבנית משומנת בחום 180 מעלות,
עד שיזהיב.
אופן הכנת מלית הפרג:
לבשל על אש קטנה:
100 גרם פרג טחון
½ כוס חלב
¼ חבילת מרגרינה
¾ כוס סוכר
2 כפות דבש
להוריד מהאש ולהוסיף: מעט צימוקים, ביצה שלמה, קליפת תפוז, תמצית רום,
פירורי ביסקויטים – לערבב ולקרר.
אופן הכנת מלית התמרים:
קוצצים ½ קילוגרם תמרים רכים מסוג טוב, מוסיפים 100 גרם אגוזים קצוצים,
מעט קינמון ומערבבים. אפשר להשתמש בממרח תמרים קנוי.
בהצלחה!